WERKEN ALS CONSULTANT/COACH/TRAINER

IMPACT MAKEN DOOR JE WERK

Werken als coach of trainer intern of als ingehuurde consultant brengt nogal wat verschillen met zich mee. Sommige mensen vinden het heerlijk om intern bij een werkgever te werken op dezelfde locatie en met hetzelfde werk bezig te zijn. Bij UPD verandert de hele dynamiek. Als een van de grootste consultancybureaus en opleiders van Nederland in Lean, Six Sigma en Agile, is werk bij ons nooit hetzelfde. Als consultant werk je op verschillende locaties bij verschillende opdrachtgevers, met verschillende vraagstukken die behandeld moeten worden.

Ook bieden wij jou de keuze om te werken in een branche waar jij affiniteit mee hebt. Zet jij je graag maatschappelijk in, dan kan de sector Onderwijs een hele goede match zijn. Of ben jij op de hoogte van de trends rondom smart industry en RPA, dan is de sector Industrie met klanten als Bavaria en Tata Steel misschien wel je volgende uitdaging.

Kiezen voor UPD als werkgever is kiezen voor dynamiek en uitdaging in je dagelijks werk. Met empowerment en vertrouwen vanuit je werkgever.

Vrijblijvend kennismaken?

Een kop koffie en een goed gesprek doet niemand kwaad en geeft misschien nieuwe inzichten.
Vul onderstaand je gegevens in, dan nemen we contact met je op.

 • Laat ook even je LinkedIn achter, het maakt niet uit als je deze (nog) niet hebt bijgewerkt. We praten in persoon voldoende bij.

Hoe ziet werken bij UPD eruit?

Dagelijks werk

Ruim de helft van je uren besteed je aan implementaties bij klanten op locatie. Het geeft voldoening om het resultaat te zien van jouw adviserende en coachende rol binnen die organisaties.

Coachen management

Bij een verandering, is de ontwikkeling van de mensen in de operatie nog effectiever als ook het leiderschap mee ontwikkelt. Als coach help je het management die stap te maken.

Hackaton op kantoor

Per maand kom je minimaal 1x met je team bij elkaar. Je bespreekt de ontwikkelingen en creëert snelkookpansessies voor nieuwe ideeën. 

Incompany training geven

Als onderdeel van een pragmatische implementatie geef je ook trainingen. Zo kan de klant zelf effectief verder met Continu Verbeteren en maken we onszelf misbaar. Je bent coach, consultant en trainer in 1.

Door ontwikkelen

Het is belangrijk dat er tijd is om ook zelf door te ontwikkelen. Zowel op persoonlijk vlak als op het gebied van nieuwe initiatieven voordragen. Wij stimuleren en supporten continue ontwikkeling.

en verder...

UPD im Schnee

 

Om ook veel plezier met elkaar te hebben, gaan we ieder jaar skiën. Zowel wintersporters als niet wintersporters gaan mee en het is een gegarandeerd weekend plezier. 

Pieken bij UPD Seminar

Ieder jaar organiseren we ons eigen seminar. Als organisatie groeien we en dat geldt voor onze seminar ook; een hele mooie visitekaart waar we allemaal aan meewerken en trots op zijn!

UPD Eindejaarsfeest

Ons eindejaarsfeest in december is inmiddels legendarisch. Na een jaar hard werken zet je samen met je partner en collega's een uitbundig uitroepteken achter het afgelopen jaar

Empowerment

 

Wij geloven in maximaal faciliteren, ruimte voor eigen initiatief en samen leren. Daarom gaan wij voor empowerment. Van onze Squads, collega's en in de toekomst jou.

Vrij aantal vakantiedagen

Wij hebben het concept vakantiedagen losgelaten. Je bent prima zelf in staat om te bepalen wanneer en hoeveel je vrij bent. Wij letten er wel op dat je minimaal 20 dagen vrij neemt ieder jaar

Wat jou succesvol maakt in deze rol

 • JE BENT EEN CONTINU VERBETERAAR IN HART EN NIEREN

  0%
 • JE HEBT AL DE NODIGE PRAKTIJKERVARING

  0%
 • JE WEET TE BOEIEN EN TE VERBINDEN

  0%

Wat wij belangrijk vinden

 • 1

  Mensen in hun kracht zetten; inzet en ontwikkeling op de kernkwaliteiten

 • 2

  Zaken eenvoudig en pragmatisch benaderen en zeker niet onnodig complex maken

 • 3

  Elkaar met respect behandelen en bereid zijn om elkaar te helpen en iets toe te voegen

join-the-spark

Op de hoogte van alle toekomstige vacatures en interim opdrachten?

Meld je aan voor onze update

Something went wrong. Please check your entries and try again.

Vragen of vrijblijvend kennismaken?