YOUNG PROFESSIONAL

BIJ UPD

Starten als junior consultant

Bij UPD spreken we graag young professionals aan die aan het begin van hun carrière staan. Iemand die wij graag aan ons verbinden om op te leiden tot de consultant van de toekomst.

Als een van de grootste consultancybureaus en opleiders van Nederland in Lean, Six Sigma en Agile, is werk bij ons nooit hetzelfde. Als consultant werk op je verschillende locaties bij verschillende opdrachtgegevens, met verschillende vraagstukken die behandeld moeten worden.

Kiezen voor UPD als werkgever is kiezen voor dynamiek en uitdaging in je dagelijks werk. Met empowerment en vertrouwen vanuit je werkgever.

Jij bent onze nieuwe collega als je het volgende mee brengt:

 • Een afgeronde HBO of WO opleiding;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en in geschrift;
 • Communicatief, sensitief en analytisch sterk onderlegd;
 • Representatief, energiek, mens gericht, flexibel, leergierig en resultaatgericht ingesteld;
 • In het bezit van rijbewijs B;
 • Full time beschikbaar

Daarnaast geeft het spreken voor groepen jou energie en sta je te trappelen om jezelf te ontwikkelen tot de beste Trainer/Coach/Consultant in Lean Six Sigma!

Wat bieden wij jou als UPD?

 • Een succesvolle en sterk groeiende organisatie waarbij er “never a dull moment” is;
 • Een innovatieve, inspirerende en informele omgeving waarin ondernemerschap, initiatief en het pakken van verantwoordelijkheid wordt gestimuleerd;;
 • De kans om jezelf breed verder te ontwikkelen;
 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. onbeperkt aantal vakantiedagen, jaarlijkse winstdeling, bijdrage pensioen, jaarlijkse skitrip, gsm + laptop, lease auto etc);
 • Fun samen met ongeveer 70 collega’s!

Je hebt je studie afgerond op HBO of WO niveau

Je krijgt aanvullende interne opleiding van ons

Je gaat aan de slag bij een aantal bekende grote bedrijven

Je wordt gecoacht door collega's

Hoe ziet werken bij UPD eruit?

Dagelijks werk

Ruim de helft van je uren besteed je aan operationele vraagstukken op locatie. Het geeft voldoening om het resultaat te zien van jouw rol binnen die organisaties.

Bevlogen Collega's

Onze collega zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends binnen het vakgebied. Zij staan altijd klaar voor vragen en delen nieuwtjes ook geregeld in onze app-groepen.

Samen op kantoor

Per maand kom je minimaal 1x met je team bij elkaar. Je bespreekt de ontwikkelingen en creëert snelkookpansessies voor nieuwe ideeën. 

Incompany opleiding

Als onderdeel van een volwaardige opleiding krijg je vanuit UPD de nodige vakkennis en vaardigheden om deze, naast je (studie)kennis, toe te passen.

Door ontwikkelen

Wij stimuleren en supporten continue ontwikkeling. Zowel op persoonlijk vlak als op het gebied van nieuwe initiatieven voordragen.

en verder...

UPD im Schnee

 

Om ook veel plezier met elkaar te hebben, gaan we ieder jaar skiën. Zowel wintersporters als niet wintersporters gaan mee en het is een gegarandeerd weekend plezier. 

Pieken bij UPD Seminar

Ieder jaar organiseren we ons eigen seminar. Als organisatie groeien we en dat geldt voor onze seminar ook; een hele mooie visitekaart waar we allemaal aan meewerken en trots op zijn!

UPD Eindejaarsfeest

Ons eindejaarsfeest in december is inmiddels legendarisch. Na een jaar hard werken zet je samen met je partner en collega's een uitbundig uitroepteken achter het afgelopen jaar

Empowerment

 

Wij geloven in maximaal faciliteren en zo ruimte creëren voor jouw groei en ontwikkeling. Zo groeien we samen en komen we tot maximaal resultaat. 

 

Vrij aantal vakantiedagen

Wij hebben het concept vakantiedagen losgelaten. Je bent prima zelf in staat om te bepalen wanneer en hoeveel je vrij bent. Wij letten er wel op dat je minimaal 20 dagen vrij neemt ieder jaar

Wat jou succesvol maakt in deze rol

 • JE BENT EEN CONTINU VERBETERAAR IN HART EN NIEREN

  0%
 • JE HEBT RELEVANTE NEVENACTIVITEITEN OF OPLEIDING GEVOLGD

  0%
 • JE BENT ENERGIEK EN AMBITIEUS

  0%

Wat wij belangrijk vinden

 • 1

  Mensen in hun kracht zetten; inzet en ontwikkeling op de kernkwaliteiten

 • 2

  Zaken eenvoudig en pragmatisch benaderen en zeker niet onnodig complex maken

 • 3

  Elkaar met respect behandelen en bereid zijn om elkaar te helpen en iets toe te voegen

Vragen of vrijblijvend kennismaken?