Jouw carrière bij UPD

Wanneer jij je aansluit bij UPD zul je merken dat we alles hebben ingericht om jouw ontwikkeling te faciliteren. Wij geloven namelijk dat wanneer onze collega’s zich blijven ontwikkelen en blijven groeien, dit er voor zorgt dat onze organisatie als geheel groeit.

En die ontwikkeling hoeft niet altijd binnen een vastgestelde rol te zijn. We zien regelmatig dat onze collega’s doorgroeien naar een andere rol of functie binnen de organisatie. Hoe jij je precies gaat ontwikkelen binnen UPD is afhankelijk van jouw doelen, ambitie en vaardigheden. Wij zorgen in ieder geval dat je een mentor krijgt die je hierbij begeleidt en bieden je veel ruimte om jouw ontwikkeling vorm te geven.

Hoe jij je precies gaat ontwikkelen binnen UPD is afhankelijk van jouw doelen, ambitie en vaardigheden.

Verschillende rollen

Binnen UPD kennen we verschillende rollen. We zien die rollen als startpunt voor jouw carrière bij UPD. Want, zoals je hebt gelezen; doorgroei naar een andere rol is mogelijk.

De rollen die we kennen zijn:

 • Trainer / Coach
  Als trainer / coach ben je onderdeel van de UPD Academy en leer je deelnemers hoe ze kennis en vaardigheden kunnen inzetten om binnen hun eigen organisatie operationele resultaten te verbeteren.
 • Consultant
  Als Consultant ben je actief bij onze klanten waar je een rol vervult binnen hun transformatie. Je werkt vanuit het hart van de organisatie aan het realiseren van blijvende prestatieverbetering en/of verandering.
 • Marketing of Sales medewerker
  Als Marketing of Sales collega lever jij een bijdrage aan onze positionering, leadgeneratie, relatiebeheer of de realisatie van onze groeidoelstellingen.
 • Finance of Support medewerker
  Onze backoffice afdelingen leveren een cruciale bijdrage aan de beleving die wij creëren voor onze klanten. In één van deze rollen zorg jij dat de facturatie foutloos verloopt, de planning perfect aansluit bij de behoefte van onze klanten en zij op tijd alle voorbereidende documentatie en E-Learning ontvangen.

Meer weten?

Wil je meer weten over de carrièremogelijkheden bij UPD? Neem dan contact op met Jof Houben via join@upd.nl of 020 – 345-3015.

Binnen alle rollen kennen we een gelaagdheid in senioriteit, van junior tot principal. De exacte specificaties van deze gelaagdheid verschilt per rol, daar vertellen we je graag meer over als je dat wilt. We geven in ieder geval in iedere vacature aan welk senioriteitsniveau we zoeken en welke kennis en vaardigheden daar volgens ons bij horen.

JointheSpark is een initiatief van UPD © 2024