Consultant bij UPD

Als consultant ondersteun je de transformatie van onze klanten van binnenuit. Jij wordt onderdeel van hun verbeterprogramma en daarmee (gedeeld) verantwoordelijk voor het realiseren van meetbare resultaten op het gebied van duurzame prestatieverbetering en verandering.

In de rol van consultant zet je jouw kennis, vaardigheden en ervaring in om voor onze klanten operationele resultaten te behalen. Wat deze resultaten precies zijn hangt af van de rol die je vervult, de opdracht en de doelstellingen van onze klant.

Vervul een belangrijke rol bij onze klanten

Werken vanuit het hart van organisaties

Als consultant dompel jij je onder in de organisatie van onze klanten. Je vervult daar een specifieke rol en voert een afgebakende (deel)opdracht uit binnen het verbeterprogramma van onze klant. Denk hierbij aan opdrachten als het uitvoeren van programmamanagement, het operationaliseren van de strategie of het zelfstandig uitvoeren van procesverbeteringen binnen de organisatie. Je werkt hierbij nauw samen met de klant en in veel gevallen met jouw collega’s bij UPD. Regelmatig zijn er meerdere consultants vanuit UPD actief bij dezelfde klant.

Vakinhoudelijke ontwikkeling

Als consultant vind je bij UPD een thuisbasis in een vakgroep. Deze groepen zijn samengesteld rond bepaalde expertises en hebben als doel om de ontwikkeling van alle collega’s in de groep te bevorderen. Daarbij zijn de vakgroepen verantwoordelijk voor de inhoudelijke (door)ontwikkeling van onze proposities. Hiervoor gebruiken jullie de kennis en ervaring die opgedaan wordt tijdens het werk bij onze klanten én de nieuwe kennis die opgedaan wordt vanuit de persoonlijke ontwikkeling. In de vakgroep vind je namelijk ook jouw mentor, die je begeleid in jouw persoonlijke groei en ontwikkeling.

Senioriteitsniveaus

Binnen de rol van consultant kennen we 4 senioriteitsniveaus, van junior tot principal. Afhankelijk van jouw kennis, ervaring en vaardigheden is één van deze niveaus jouw startpunt. Je vindt in de consultant vacatures in de titel het senioriteitsniveau en in de functie-eisen de vereiste kennis, ervaring en vaardigheden die hier bij horen.

Meer weten?

Wil je meer weten over de rol van consultant? Neem dan contact met ons op via join@upd.nl of 020 – 345 3015.

JointheSpark is een initiatief van UPD © 2024