Marketing & Sales bij UPD

Wij geloven dat een optimale klantbeleving de snelste weg is naar een hogere klanttevredenheid en groei van UPD. De samenwerking tussen Marketing en Sales is hierbij een belangrijk onderdeel. Wanneer jij je aansluit bij het Marketing- of Sales-team ben je verantwoordelijk voor positionering, verbetering van de Customer Journey en ontwikkeling van onze klanten.

Ondanks dat de grenzen tussen Marketing en Sales steeds meer vervagen, maken we in de rollen nog wel onderscheid. Dit doen we zodat iedereen zijn of haar vaardigheden kan inzetten op het vakgebied waar ze goed in zijn.
Zorg voor de best mogelijke klantbeleving

Geen traditionele structuur

Wanneer we ons richten op het creëren van de allerbeste klantbeleving is het simpelweg onhaalbaar om te werken in verschillende afdelingen. De beleving van de klant wordt gecreëerd vanaf de allereerste oriëntatie tot het leveren van de dienstverlening en de opvolging hiervan. Het is dan heel onlogisch om in deze klantreis een aantal verschillende afdelingen te creëren met aparte aansturing. Daarom hebben we al een deel van onze marketing- en salesactiviteiten samengevoegd binnen één afdeling. En voor de klanten waar we echte langdurige partnerships mee opbouwen werken de salescollega’s nauw samen met de trainers en consultants. Zo zorgen we dat onze klanten profiteren van onze integrale werkwijze en geen last ondervinden van onze interne inrichting.

Verschillende vakgebieden

Bij het creëren van de ultieme klantbeleving hebben we verschillende expertises nodig. Deze expertises zijn verdeeld over een aantal verschillende rollen:

  • Opleidingsadviseur
    het primaire aanspreekpunt voor individuele cursisten. Je begeleidt ze door het hele proces van oriëntatie tot selectie van de juiste training en de voorbereidingen op deze training. Vervolgens ben jij verantwoordelijk voor de opvolging en de relatie met de cursist na afloop van de training.
  • Marketingmedewerker
    de huidige marketingwereld staat bol van expertises, van Design tot Search Advertising. Ongeacht jouw expertise ben je als onderdeel van de afdeling verantwoordelijk voor onze Branding, Leadgeneratie, Merkpositionering en de Customer Journey.
  • Business Development / Relatiemanagement
    in deze rol ben jij dagelijks bezig met het uitbouwen van de dienstverlening bij onze klanten. Dit kunnen zowel bestaande als nieuwe klanten zijn. Je bent een adviseur en sparringpartner en helpt onze klanten bij het selecteren van de juiste dienstverlening die hen helpt bij het realiseren van hun doelstellingen.

Meer weten?

Wil je meer weten over onze rollen op het gebied van Marketing en Sales? Neem dan contact op met Jof Houben via join@upd.nl of 020 – 345 3015.

JointheSpark is een initiatief van UPD © 2024