Wij zijn UPD

In april 2002 werd Plus Delta door twee vakbroeders en vrienden ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Vanuit de overtuiging dat er in Nederland nog zó veel te verbeteren is binnen organisaties. En met de ambitie om mensen maximale waarde te laten toevoegen binnen organisaties.

Ruim 20 jaar, 3 overnames, 2 naamswijzigingen maar nog altijd dezelfde drive

In de jaren sinds 2002 zijn we gegroeid, van naam en kleur veranderd. We hebben organisaties overgenomen en we zijn meer dan eens verhuisd. Eigenlijk is alles veranderd sinds 2002 behalve onze drive, ambitie en het échte ondernemerschap wat nodig is om deze ambitie te realiseren.

De snelheid van echte ondernemers

Organisaties bestaan gemiddeld maar een jaar of 15 en die gemiddelde levensduur wordt steeds korter. Het is dus best uniek dat wij al ruim 20 jaar bestaan en het einde is nog lang niet in zicht. Wij geloven dat dit komt doordat we binnen UPD nog een echte ondernemersmentaliteit hebben en deze stimuleren bij onze collega’s.

UPD - Join the Spark*

De oorspronkelijke oprichters zijn nog steeds betrokken bij de organisatie en onze dagelijkse leiding wordt gedaan door mensen met echt ondernemersbloed. En dat merk je in de manier waarop we werken, de snelheid waarmee we bewegen en het opportunisme waar we nooit een tekort aan hebben.

Inspelen op verandering

De levensduur van organisaties wordt steeds korter omdat ze onvoldoende in staat zijn om in te spelen op de snel veranderende wereld. En juist daar komt ons ondernemerschap goed van pas. Wij zien overal kansen en zijn niet bang om te veranderen. We houden niet vast aan ons succes van vandaag en gisteren, maar richten ons op het succes van morgen.

Als collega merk je dit in de snelheid waarin je werk verandert maar ook in de ruimte die je krijgt om eigen initiatieven te ontplooien. Alle goede ideeën zijn welkom en als we er in geloven krijg je de ruimte om ze verder vorm te geven.

Mensen maken het succes van organisaties

UPD is begonnen vanuit de ambitie om mensen maximale waarde toe te laten voegen binnen organisaties. In een wereld van automatisering en robotisering zijn het namelijk de mensen die echt nog het verschil kunnen maken. Deze overtuiging is dagelijks merkbaar bij ons op de werkvloer.

Iedere collega krijgt de ruimte om zichzelf te zijn en het beste uit zichzelf te halen. We stimuleren iedereen om te blijven groeien en leren. En in lijn met beproefde methodes als Agile en de Lean Startup helpen we collega’s om hypotheses te blijven uittesten en te blijven leren. Dat is wat ons betreft de enige weg naar ontwikkeling en groei van collega’s en onze organisatie.

JointheSpark is een initiatief van UPD © 2024