Klanten

Bavaria en Tata Steel behoorden vlak na onze oprichting tot onze klantenkring. Twee prachtige klantnamen voor iedere organisatie, laat staan voor een startende organisatie. Nu ruim 20 jaar laten hebben we ons klantenbestand flink uitgebreid. En daar zijn we trots op.

Waar we het allemaal voor doen

Volledig in lijn met filosofieën als Lean, Lean Six Sigma en Agile proberen we in alles wat we doen onze klant centraal te zetten. En dat is ook exact wat we bij onze klanten proberen te bewerkstelligen.

Verandering als constante

Door de uitbreiding van ons klantenbestand mogen we nu een aanzienlijk deel van de top 250 bedrijven in Nederland onze klant noemen. Dat maakt dat ons werk afwisselend blijft en dat we van ontzettend veel organisaties tegelijkertijd kunnen leren.

Wij geloven dat het feit dat we al zo lang bestaan geworteld is door het feit dat we van iedere klant proberen te leren. Zij geven ons waardevolle informatie over wat ze verwachten van onze dienstverlening en wat ze denken in de toekomst nodig te hebben. Hierdoor kunnen we onze dienstverlening constant aanpassen aan de behoefte die zij hebben en gaan hebben. En dat maakt dat we al zo lang bestaan, wij zien het inspelen op de veranderende klantbehoefte als een belangrijk onderdeel van ons succes.

Van productie tot onderwijs

De essentie van Lean verandert niet als het wordt toegepast in het onderwijs, net als dat Lean Six Sigma niet verandert in de Zorg. De essentie blijft altijd hetzelfde, maar de toepassing en dynamiek is wel sectorafhankelijk. Door de toepassing van de methodes aan te passen op verschillende sectoren hebben we nu klanten in een groot aantal sectoren; van productie tot onderwijs en van financiële dienstverlening tot de zorg.

Een aantal van onze klanten

OLVG, klant van UPD
MBO Rijnland, klant van UPD
Rabobank, klant van UPD
Conscia, klant van UPD
VORM, klant van UPD
Fource Logistics, klant van UPD
Gemeente Leicden, klant van UPD
Yuverta, klant van UPD

Iedere klant is anders en dus is onze dienstverlening voor iedere klant ook uniek. Waar we voor de ene klant het vormgeven van opleidingscurriculum op ons nemen, helpen we andere te werken aan een duurzame kwaliteitscultuur of voeren we de hele Lean transformatie uit.

Meer weten?

Wil je meer weten over onze klanten, de sectoren waarin we actief zijn of onze sectorgerichte benadering? We vertellen er graag alles over, neem daarvoor contact op via join@upd.nl of 020 – 345 3015.

JointheSpark is een initiatief van UPD © 2024