MVO beleid

We zijn samen verantwoordelijk voor de wereld van morgen In het dagelijks werk maken onze collega’s het verschil bij onze klanten door ze te helpen bij duurzame prestatieverbetering en verandering. Als organisatie proberen we een waardevolle bijdrage te leveren aan de maatschappij. Want we geloven dat we met z’n allen verantwoordelijk zijn voor de wereld van morgen.

Sinds onze oprichting in 2002 hebben we ons ingezet voor talloze maatschappelijk initiatieven. Van de mede oprichting van het platform Werkwaardig tot het faciliteren van de ‘Baas van Morgen’ van JINC. De initiatieven waar we aan bijdragen verschillen van tijd tot tijd maar onze passie en betrokkenheid blijft altijd gelijk.

Hieronder vind je een overzicht van een aantal initiatieven die we ondersteunen of in het verleden ondersteund hebben.

Business Partner van War Child

Kinderen zijn sterker dan oorlog. Daar gelooft War Child in. Zij zetten zich in om niet alleen de kinderen uit de oorlog te halen, maar belangrijker nog; de oorlog uit het kind te halen.

Warchild, supported by UPD

Als Business Partner van War Child leiden wij jaarlijks medewerkers van War Child op (kosteloos) en coachen we het management. Daarbij zijn we regelmatig aanwezig op evenementen en leveren we graag een bijdrage aan bijeenkomsten die de hulp die War Child biedt verbetert. Zoals deze Hackathon.

Wanneer jij je als trainer bij ons aansluit kun je met enige regelmaat deelnemers van War Child in jouw trainingsgroepen vinden.

Duurzame Samenwerking met UAF

Het UAF ondersteunt hoogopgeleide vluchtelingen bij het realiseren van een passende maatschappelijke positie. Zij begeleiden hen bij hun studie en bij het vinden van een baan die aansluit bij hun capaciteiten. Ook bepleiten ze de belangen van hoogopgeleide vluchtelingen bij publiek, pers, politiek, overheid en onderwijsinstellingen.

UAF, supported by UPD

In onze samenwerking met UAF geven we een aantal van hun medewerkers gratis toegang tot onze Green Belt in Lean opleiding. En in samenspraak met UAF kan het zijn dat we een groep van hoogopgeleide vluchtelingen trainen en begeleiden op het gebied van Lean. Wanneer jij je dus als trainer aansluit bij ons is het heel goed mogelijk dat jij een directe bijdrage kunt leveren binnen de samenwerking die wij hebben met het UAF.

Medeoprichter van Werkwaardig

Werkwaardig, supported by UPD

Werkwaardig is een regionaal platform van en voor werkgevers in de regio Delft en Rijswijk. Tijdens evenementen en workshops ontmoeten en inspireren zij elkaar rond de ‘P’ van People als onderdeel van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Werkwaardig staat voor: volwaardig werk voor iedereen. Deelnemende organisaties voelen zich verantwoordelijk voor de inzet van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zij bewijzen dat sociaal en succesvol zakendoen heel goed samen gaan.

Gratis opleidingen voor medewerkers van goede-doelen-organisaties

Goede doelen zijn voornamelijk bezig met behalen van de maatschappelijke doelen die ze nastreven. Het opleiden van hun eigen medewerkers staat dan niet altijd even hoog op het budget. Daar willen we graag bij helpen. Ons gehele opleidingsaanbod is daarom kosteloos toegankelijk voor medewerkers van goede doelen.

Wij zijn er namelijk van overtuigd dat onze kennis en ervaring goede doelen helpt bij het slimmer, beter en efficiënter werken. En dat we door het delen van deze kennis dus bijdragen aan het belang dat deze organisaties dienen.

Onze trainers hebben in hun trainingsgroepen dus regelmatig medewerkers van goede doelen. Dat levert niet alleen een leuke dynamiek op binnen de trainingsgroep, als trainer en praktijkbegeleider kun je jouw kennis en ervaring direct inzetten om een bijdrage te doen aan een maatschappelijk doel.

JointheSpark is een initiatief van UPD © 2024